Marco G. Walser, vlasnik pekarskog brenda Juvenal

Digitalizirani proces distribucije i online prodaje bezglutenskih švicarskih proizvoda.

Na temelju dosadašnjih uspjeha angažirali smo Enter Internet za kreiranje vizualnog identiteta i webshopa s integracijom Ambasador programa i programa pretplate. Automatizirani sustav u pozadini prati razine zaliha i šalje narudžbe u proizvodnju.

Marco G. Walser, vlasnik pekarskog brenda Juvenal

JUVENAL – rein & köstlich GmbH švicarski je brend koji proizvodi posebne vrste kruha za vegane, osobe s intolerancijom na gluten ili celijakijom i sve one koji paze na svoje zdravlje.

JUVENAL – rein & köstlich GmbH proizvodi posebne vrste kruha i peciva za osobe s intolerancijom na gluten ili celijakijom, vegane, vegetarijance, te osobe koje paze na zdravlje ili vole promjenu prehrane, kao i za gurmane, sportaše, rekonvalescente, dijabetičare ili osobe s prekomjernom tjelesnom težinom.

Naša proizvodnja temelji se na najmodernijoj pekarnici i obiteljskoj tradiciji obrtništva od 1773. godine, profesionalnim vještinama, higijeni i svijesti o kvaliteti 'Made in Switzerland'.

Kako bi naša tradicionalno proizvedena peciva bila dostupna što većem broju kupaca u Švicarskoj, a uskoro i u drugim zemljama, morali smo osmisliti potpuno novi automatizirani proces distribucije i prodaje. Prikladno dizajnirana ambalaža omogućuje distribuciju neoštećenih i svježih proizvoda do vrata naših kupaca. Online naručivanje putem web shopa je jednostavno i u skladu s najnovijim trendovima prodaje. Kupcima su na raspolaganju i napredni prodajni programi koji im omogućuju dodatne pogodnosti i privilegije.

Juvenal Ambassador program omogućuje kupcima, njihovoj rodbini, prijateljima, kolegama, susjedima i poznanicima uživanje u zanimljivim pogodnostima i zaradu od preporuka naših proizvoda.

Juvenal program pretplate našim kupcima omogućuje dugoročno planiranje narudžbi do 12 mjeseci unaprijed.

Koristimo Google Ads, Facebook te Instagram za oglašavanje našeg brenda kako bi komunicirali sa što većim brojem kupaca koji su zaintereseriani za kupnju naših proizvoda.

Putem društvenih mreža redovito komuniciramo s ljubiteljima naših proizvoda i izvještavamo ih o novostima te prenosimo njihove dojmove.

Kontaktirajte nas

Najbolji način da doznamo nešto više o vašim potrebama je direktan kontakt. Sastanak možemo održati u našem ili vašem uredu ili online putem videokonferencije.

Buildings icon
Office

Pod Kaštelom 9
51000 Rijeka
Hrvatska

Clock icon
Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 8:00 - 18:00

Subota: 9:00 - 14:00

Početna
Kontakt
Tim
Menu
Menu