Šime Živković, vlasnik dentalne klinike Dentvitalis Fides d.o.o.

Već preko 10 godina naša dentalna klinika u Rijeci veliku većinu novih klijenata pronalazi online.

Enter Internet već 10 godina kreira strategiju online komunikacije s našim pacijentima i pomaže nam u vođenju cjelokupnog poslovnog procesa od prvog kontakta s potencijalnim pacijentom, pa sve do završetka njegovog liječenja.

Šime Živković, vlasnik dentalne klinike Dentvitalis Fides d.o.o.

Dentvitalis Fides d.o.o. je među 10 najvećih hrvatskih stomatoloških klinika specijaliziranih u implantologiji i dentalnoj protetici.

2012. godine Enter Internet izrađuje prve internet stranice www.dentvitalis.com i počinje s prvim kampanjama oglašavanja na internet tražilicama. U početku je, osim domaćih klijenata, naglasak bio na privlačenju klijenata iz Italije, no vremenom se širi i na ostala tržišta Europske unije.

Zbog širenja tržišta i povećanja broja klijenata i zaposlenika, Enter Internet 2017. godine u kliniku uvodi digitalno poslovno rješenje koje pomaže u vođenju poslovnog procesa od prvog kontakta s potencijalnim pacijentom, pa sve do završetka njegovog liječenja.

Aktivnosti u klinici su kontunuirano praćene kampanjama oglašavanja na internet tražilicama te kreiranjem sadržaja i oglasa za društvene mreže.

Iskustvo stečeno tijekom dugogodišnje suradnje klinike Dentvitalis Fides d.o.o. i Enter Interneta je potaknulo razvoj novih projekata čija realizacija je u tijeku.

 

Usluge

Kontaktirajte nas

Najbolji način da doznamo nešto više o vašim potrebama je direktan kontakt. Sastanak možemo održati u našem ili vašem uredu ili online putem videokonferencije.

Buildings icon
Office

Pod Kaštelom 9
51000 Rijeka
Hrvatska

Clock icon
Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 8:00 - 18:00

Subota: 9:00 - 14:00

Početna
Kontakt
Tim
Menu
Menu