Damir Matešković, osnivač Beauty Concept brendova

Personalizirana digitalna rješenja za sve potrebe našeg poslovanja

Enter Internet kreirao je sofisticirana programska rješenja prema našim potrebama i olakšao nam svakodnevno poslovanje.

Damir Matešković, osnivač Beauty Concept brendova

Damir Matešković prepustio nam je kreiranje digitalnih rješenja za sva četiri brenda u njegovom vlasništvu.

Suradnju smo započeli 2017. godine izradom online sustava za naručivanje i vođenje baze klijenata barber shopa Gentlemen's Shop te internetske stranice www.gentlemensshop.hr.

Ovaj sustav uvelike nam je modernizirao poslovanje i omogućio našim klijentima da samostalno, uz nekoliko jednostavnih koraka, rezerviraju željenu uslugu u bilo koje vrijeme.

Ponukani iznimno dobrim rješenjima koje nam je ponudio ovaj personalizirani sustav, stručnom timu Enter Interneta prepustili smo i kreiranje sustava za naručivanje na usluge ženskog frizerskog i kozmetičkog salona 4look Beauty Concept. Uspješnim obavljanjem ovog zadatka, bitno veće složenosti i s mnogo više funkcionalnosti nego što je to bio prvi sustav za naručivanje, ponovno su potvrdili svoju ekspertizu i spremnost da odgovore na sve naše zahtjeve. Sustav za naručivanje pratila je izrada nove internetske stranice www.4look.hr

Jedan od većih projekata bila je izrada internetske trgovine www.4lookstore.com i nove verzije te trgovine koja je postavljena 2022. godine, pri čemu je Enter Internet pokazao inovativnost i sposobnost integracija najsuvremenijih tehnologija. Ujedno, njihov stručni tim aktivnosti internetske trgovine prati kampanjama oglašavanja na društvenim mrežama i internet tražilicama.

Konačno, uspješnu suradnju nastavili smo i kroz izradu internetske stranice www.fideliotailor.com posvećene izradi odjeće po mjeri, a koju kontinuirano unaprjeđujemo novim rješenjima kako bi se što više približili potencijalnim kupcima i učinili je maksimalno user friendly.

Broj projekata koje smo povjerili Enter Internet timu govori sam za sebe i neupitno potvrđuje naš stav da ovu tvrtku čine iznimno kompetentni stručnjaci koji su ujedno izvrsni i ugodni suradnici te vjerujemo da ćemo višegodišnju uspješnu suradnju nastaviti i u budućnosti, kako kroz postojeće tako i kroz neke nove projekte.

Kontaktirajte nas

Najbolji način da doznamo nešto više o vašim potrebama je direktan kontakt. Sastanak možemo održati u našem ili vašem uredu ili online putem videokonferencije.

Buildings icon
Office

Pod Kaštelom 9
51000 Rijeka
Hrvatska

Clock icon
Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 8:00 - 18:00

Subota: 9:00 - 14:00

Početna
Kontakt
Tim
Menu
Menu