Vizualni identitet

Vizualni identitet

Vizualni identitet tvrtkama daje potrebnu prepoznatljivost u kontinuiranom komuniciranju s klijentima na svim internet kanalima.

Vizualni identitet [0]
Vizualni identitet nije samo jedna stvar, već kombinacija niza komponenti koje stvaraju jedinstvenu i prepoznatljivu sliku brenda.

Sve što korisnici mogu vidjeti i povezati s vašom tvrtkom može činiti dio vašeg vizualnog identiteta: logotip, pakiranje, web stranica, predložak e-pošte, objave na društvenim mrežama, kao i mnogi drugi elementi koji su dio vizualnog identiteta firme čija implementacija mora biti dosljedna i pravilno korištena.

Pri kreiranju vizualnog identiteta brinemo o vrijednostima vaše tvrtke, osobnostima koje su povezane s vašom markom, te o tome tko su vaši korisnici.

Elementi koje je potrebno definirati u kreiranju vizualnog identiteta su palete boja, tipografija, grafika, fotografije, logotip, web stranice, digitalni ili printani oglasi. 

Vizualni identitet je jedan od najvažnijih načina kako da se istaknete i što bolje privučete pažnju potencijalnih klijenata na današnjem zaista raznolikom tržištu.

Kontaktirajte nas

Najbolji način da doznamo nešto više o vašim potrebama je direktan kontakt. Sastanak možemo održati u našem ili vašem uredu ili online putem videokonferencije.

Buildings icon
Office

Pod Kaštelom 9
51000 Rijeka
Hrvatska

Clock icon
Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 8:00 - 18:00

Subota: 9:00 - 14:00

Početna
Kontakt
Tim
Menu
Menu